Fittdiéta

Gesztenyés vörös áfonyás paleo bejgli

Többféle, különböző diétába beilleszthető bejgli recept található a blogon. Receptek IDE kattintva. A mostani az éléskamra ünnepi bejgli lisztkeverékéből készült. A töltelék ízlés szerint variálható, én gesztenyés vörös áfonyás tölteléket készítettem. Isteni finom és paleo étrendben is tökéletes karácsonykor. A liszt tojás nélkül is felhasználható, erre receptet a zacskó hátulján találtok.   Ha további tippeket… Tovább »

Diétás gofri karácsonyi hangulatban

A nagy karácsonyi sütésben maradt egy kis túróm és gesztenyém is. Ezeket felhasználva készült az elmúlt pár napban a reggelim. További gofri receptekért kattintsatok IDE! Hozzávalók 1 adaghoz: 10 g zabliszt ( zabpehely ledarálva) (gluténérzékenyek használjanak gluténmentes zabpelyhet) 10 g fehérjepor ( Biotech Usa Iso Whey Zero cookies and cream ízesítésűt használtam) 40 g zsírszegény… Tovább »

Karácsonyi bejgli diétásan

Én személy szerint nem rajongok a bejgliért, de lehet azért mert otthon mindig a klasszikus diós és mákos bejgli volt. A mákos sütit régen egyáltalán nem szerettem, de annyira a diósat se, kivéve a zserbót, az pedig szintén mindig volt, így egyértelmű melyiket választottam. Idén úgy készítem a karácsonyi sütiket, hogy Titeket is megkérdeztelek, hogy… Tovább »

Karácsonyi hókifli két féle töltelékkel

A hókifli is egy olyan karácsonyi sütemény, amely nem hiányozhat a karácsonyi asztalról. Bár nálunk nem minden karácsonykor van, szóval nem olyan mint a zserbó, ami egy karácsonyunkról sem hiányozhat. De azt hiszem ez most megváltozik. A recept élesztős, ettől igazán puha, könnyű a tészta, egyszerűen isteni! A töltelék nálam most rumos gesztenyés, és diós… Tovább »

Palacsinta gesztenyekrémmel, hideg meggyöntettel

A múlt héten nagy ráérős, palacsintát reggelizős napokat tartottam. A kedvenc alaptészta receptemet már megmutattam nektek, ebből készítettem el egy nagy adagot, és a tölteléket variáltam minden nap. Ma gesztenyekrém volt a soros, egy kis hideg meggyöntettel a tetején a kánikulára való tekintettel. Hozzávalók a gesztenyemasszához: – 1 csomag ( 125 g) Maroni natúr gesztenyemassza… Tovább »

Gesztenyekrém

Hozzávalók: ( 2 adag) – 120 g natúr gesztenyepüré ( cukrozatlan) – 2 db tojás – 50 g eritrit – rumaroma – fél dl mandulatej Elkészítés: A gesztenyét felengedjük Egy lábasba feltesszük főni a tojássárgáját a 25 g eritrittel, és a tejjel. Fehéredésig főzzük. Majd a gesztenyéhez keverjük, és rumaromával ízesítjük. A tojásfehérjét egy csipet… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!