A recept kiindulópontja Szafi oldalán található túrós stangli recept volt. Aztán ahogy lenni szokott, menet közbe alakítottam rajta minden irányból. Nagyon finom lett, szárított paradicsommal, és bazsalikommal dobtam fel a tésztát, így tiszta Olaszország hangulat fogott el. Dia-wellness lisztből is készítettem már hasonló ízvilágú sós rudacskákat, annak a receptjét ITT találjátok. Hozzávalók 28 darab rúdhoz:… Tovább »
Paleo Parmezános olaszos sós rudacskák
A recept kiindulópontja Szafi oldalán található túrós stangli recept volt. Aztán ahogy lenni szokott, menet közbe alakítottam rajta minden irányból. Nagyon finom lett, szárított paradicsommal, és bazsalikommal dobtam fel a tésztát, így tiszta Olaszország hangulat fogott el. Dia-wellness lisztből is készítettem már hasonló ízvilágú sós rudacskákat, annak a receptjét ITT találjátok. Hozzávalók 28 darab rúdhoz:… Tovább »

Itt az olimpia időszaka, így mindig kell, hogy legyen valami rágcsa, vagy nassolni való. De miért ne tehetnénk ezt egészségesen? Készítsétek el ezeket a sós, zöld fűszeres rudakat! Én nagyon szeretem a zabos túrós pogácsát, amiből már több féle is van itt. Pl. zabos túrós. Illetve zöld fűszeres, hagymás pogi recept is, pl. medvehagymás pogácsa. Ez…
Hozzávalók: – 10 dkg zabliszt – 10 Dia-Wellness liszt – 18,5dkg zsírszegény túró – 1 tojás – 6 dkg langyos kókuszolaj – 6 evőkanál reszelt parmezán – 4 aszalt paradicsom – 1 teáskanál szárított bazsalikom – 2 kávéskanál só – 2 kávéskanál szódabikarbóna – 1 dl natúr joghurt Az eredeti receptet ITT találjátok, ezt alakítottam át….